هنرستان - پاپوش عروسکی
کاردستی های لاله عباسی
هنرستان
سه شنبه 1 بهمن 1392 :: نویسنده : لاله عباسی
پاپوش عروسکی

بافتش خیـــــــــــلی آسونه ...... یعنی هر کی بلد باشه میل و کاموا دستش بگیره میتونه ببافه ........... اصلا هم درز مرز نداره نه زیرش نه پشتش ... واسه همین پا رو اذیت نمیکنه ........

و امـــــــــــا .....
آموزش بافت پاپوش عروسکی ( من برای سایز 37 بافتم ، ولی شما میتونید اندازه رو تغییر بدید ... تو ادامه آموزش توضیح داده شده )

14 دانه سر بگیرید و 24 رج جو دانه درشت ببافید  ( آموزش جودانه درشت )

سپس با بافت صاف ( یک رج از زیر و یک رج از رو ) ادامه دهید به این ترتیب که در ابتدای هر رج باید یک دانه اضافه شود ........ بافت را تا جایی ادامه میدهید که تعداد دانه هایتان به 36 دانه برسد

وقتی دانه های روی میل به 36 دانه رسید به این ترتیب بافت را ادامه میدهید :

سه دانه اول و سه دانه آخر را جودانه ببافید و دانه های وسط را بافت صاف بافت را آنقدر ادامه میدهیم تا به اندازه طول پایمان برسد سایز پای من 37 است و من 54 رج از وقتی بافت صاف شروع میشود بافتم ..... شما باید متناسب با طول پای خودتان اندازه بگیرید.

سپس بعد از اینکه 54 رج بافت صاف بافتید دانه ها را بصورت ذهنی به سه قسمت تقسیم میکنید که برابر با 12 میشود
12 دانه را ببافید - 12 دانه کشباف یکی ببافید ( یکی زیر - یکی رو ) و از همانجا برگردید یعنی 12 دانه آخر را نبافید
دوباره 12 دانه بافت کشباف و برگردید ، آخرین دانه کشباف را با اولین دانه 12 دانه سمت چپ با هم ببافید ... در تمام رج ها همین کار را تکرار کنید آخرین دانه کشباف را با اولین دانه بافت صاف یکی کنید تا زمانی که دانه های دو طرف تمام شود و تنها  12 دانه کشباف باقی مانده باشد ، در این مرحله 12 دانه را نیز کور کنید.

دو قسمتی را که با فلش مشخص شده را به وسیله قلاب به هم وصل میکنیم و مابین آن را با بافت شلال میبافیم ... به جای اینکار میتوان از دوخت نیز استفاده کرد.

سپس به اندازه 12 دانه از کشباف را شمرده عقب بیایید و با بافت 6 دانه پایه بلند بند روی پاپوش را ببافید

میتوانید بلندی بند را با پوشیدن پاپوش تنظیم کنید دو ردیف مانده به آخر برای جا دکمه ی دانه از پایه ها را در وسط نبافید و به جای آن یک زنجیره ببافید و بقیه بافت ..... دکمه را دوخته .... پاپوش را بپوشید و لذت ببرید.

میتونید روی پاپوش رو با دوختهای تزئینی زیبا خوشگلتر کنید ....
منبع: نی نی سایت

نوع مطلب :
برچسب ها : بافت،
لینک های مرتبط :

شنبه 13 آبان 1396 04:47 ب.ظ
سلام! کسی که در گروه فیس بوک من این وبسایت را با ما به اشتراک گذاشت، بنابراین من آن را چک کردم.
من قطعا این اطلاعات را دوست دارم. من علامت گذاری به عنوان کتاب می کنم و این را به من می گویم
پیروان وبلاگ فوق العاده و طراحی شگفت انگیز.
دوشنبه 27 شهریور 1396 07:10 ق.ظ
Incredible quest there. What happened after? Thanks!
سه شنبه 17 مرداد 1396 01:07 ب.ظ
Hi there to all, as I am truly keen of reading this website's post to be updated daily.
It includes fastidious information.
دوشنبه 9 مرداد 1396 10:07 ب.ظ
I really like what you guys are up too. This type of clever work and
coverage! Keep up the terrific works guys I've
you guys to my own blogroll.
یکشنبه 8 مرداد 1396 10:19 ق.ظ
Hi! I've been reading your blog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!
Just wanted to tell you keep up the great job!
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 12:37 ب.ظ
Wow! After all I got a website from where I can truly obtain useful
data regarding my study and knowledge.
سه شنبه 29 فروردین 1396 01:43 ب.ظ
Nice replies in return of this issue with real arguments and describing the whole thing regarding
that.
شنبه 12 فروردین 1396 09:23 ب.ظ
Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this piece
of writing i thought i could also create comment due to this sensible piece of writing.
چهارشنبه 9 بهمن 1392 02:44 ب.ظ
سلام
وبلاگ خیلی خوب ومفیدی دارین ممنونم
میشه برام قسمت پشت پاپوش عروسکی رو واضحتر توضیح بدین..ممنونم
لاله عباسیچشم
چهارشنبه 2 بهمن 1392 01:07 ق.ظ
خیلی خوشکله عالیه عزیزم
لاله عباسیخواهش میکنم

در صورت باز نشدن تصاویر از گزینه show picture استفاده کنید

مدیر وبلاگ : لاله عباسی
پیوندها
حجاب وعفاف
کد حرفه ای قفل کردن کامل راست کلیک
فاتولز - جدیدترین ابزار رایگان وبمستر